Алма-жарма ботқасы
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
0
5 литр алма шырыны
1 ас қасық.л май
лимон қабығы
1 жұмыртқа
50 г жарма
50 г қант
50 г мейіз.
5 литр алма шырыны
1 ас қасық.л май
лимон қабығы
1 жұмыртқа
50 г жарма
50 г қант
50 г мейіз.
Сипаттамасы Алма шырынын қайнатыңыз, қант, май, лимон қабығын, жуылған мейіз мен жарманы қосыңыз. Араластыра отырып, ботқаны пісіріңіз. Дайын ботқа шайқалған жұмыртқаны қосыңыз. Ванильді тұздықпен немесе сүтпен салқын түрде қызмет етіңіз.
Ұқсас тағамдар
Как приготовить Алма-жарма ботқасы пошаговый рецепт с фото. Из продуктов вам понадобятся 0,5 литр алма шырыны, 1 ас қасық.л май, лимон қабығы, 1 жұмыртқа, 50 г жарма, 50 г қант, 50 г мейіз.. Полный рецепт вы найдете на нашем кулинарном сайте Mealy.kz