Сүзбе-сәбіз пастасы қосылған салат жапырақтары
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер 3-4 жапырақ жасыл салат, 200 г сүзбе, 1 сәбіз, 1 түйір сарымсақ, 50 г аршылған жаңғақ, розмарин мен майоранның 1 бұтағы, бір шымшым даршын.
Сипаттамасы Майоран мен розмаринді шайыңыз, сүлгімен құрғатыңыз, өте ұсақтап тураңыз және сарымсақпен сүртіңіз. Сәбізді тазалап, майдалап тураңыз. Сүзбені жаңғақтармен, езілген шөптермен, сәбізбен араластырып, ет тартқыштан өткізіңіз. Алынған сүзбе массасына даршын қосыңыз, бәрін мұқият араластырыңыз. Салат жапырақтарын жуыңыз, сүлгімен құрғатыңыз. Қызмет көрсетер алдында әр параққа 1-2 ас қасықтан салыңыз.л сүзбе пастасы және сабанмен ораңыз. Толтырылған түтіктерді табаққа салыңыз және қажет болса, туралған шөптермен безендіріңіз.