Чипстерден пісірілген қысқа ұшалар
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер Аяқтары - 4 дана, жұмыртқасы - 1 дана, карри, ұнтақталған бұрыш, картоп чипсы - 75 г, үгітілген ірімшік - 75 г.
Сипаттамасы (тағамдар: Американдық (АҚШ)) Пешті 200 С температураға дейін қыздырыңыз, тауықтың аяқтарын суық су ағынының астында жуып, қағаз сүлгімен құрғатыңыз. Жұмыртқаны шайқаңыз, ұнтақталған бұрыш пен карри араластырыңыз, тұз қосыңыз. Картоп чиптерін өте ұсақтап тураңыз, оларды ерітіндіде ұсақтап, үгітілген ірімшікпен араластыруға болады. Аяқтарды алдымен жұмыртқаға батырыңыз, содан кейін чипсы мен ірімшік қоспасына ораңыз. Аяқтарды қуыруға арналған ұзартылған пішінге салыңыз, суық сөреге қойыңыз және ыстық пешке сырғытыңыз. Қабық пайда болғанша қуырыңыз.