Сарымсақ тұздығымен қуырылған тауықтың аяқтары
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы Аяқтарды дайындаңыз, оларды тұз, ұнтақталған қара бұрыш және лавр жапырағы қоспасымен сүртіңіз. Қаймақпен майлаңыз және жұмсақ болғанша баяу отта майға екі жағынан қуырыңыз. Сарымсақ тұздығын дайындаңыз: ұсақталған және сарымсақ түйірлерін сарымсақ жасаушыға еріген сары маймен, тұзбен және сорпамен немесе сумен араластырыңыз, тұздықты қайнағанға дейін қыздырыңыз, бірақ қайнатпаңыз. Дайын аяқтарды салқын немесе жылы тұздықпен құйыңыз.
Ұқсас тағамдар
Как приготовить Сарымсақ тұздығымен қуырылған тауықтың аяқтары пошаговый рецепт с фото. Полный рецепт вы найдете на нашем кулинарном сайте Mealy.kz