Сарымсақ тұздығымен қуырылған тауықтың аяқтары
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы Аяқтарды дайындаңыз, оларды тұз, ұнтақталған қара бұрыш және лавр жапырағы қоспасымен сүртіңіз. Қаймақпен майлаңыз және жұмсақ болғанша баяу отта майға екі жағынан қуырыңыз. Сарымсақ тұздығын дайындаңыз: ұсақталған және сарымсақ түйірлерін сарымсақ жасаушыға еріген сары маймен, тұзбен және сорпамен немесе сумен араластырыңыз, тұздықты қайнағанға дейін қыздырыңыз, бірақ қайнатпаңыз. Дайын аяқтарды салқын немесе жылы тұздықпен құйыңыз.