Картоппен бұқтырылған тауықтың аяқтары
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты3 минут
Өнімдер
Сипаттамасы Дайындалған аяқтарды буындарға бөліп, қатты қыздырылған майға немесе тауық майына тез қызартып, кастрюльге салыңыз. Аяқтары қуырылған табада майдалап туралған пиязды өткізіп, томат пастасын қосып, ыстық су құйып, 3-4 минут қайнатыңыз. Аяқтарға ыстық томат тұздығын құйыңыз, дәміне қарай тұз бен бұрыш қосыңыз. Шамамен бірдей мөлшердегі ұсақ картопты аршып, табаға, аяқтың үстіне қабат етіп салып, дайын болғанға дейін олармен бірге қайнатыңыз. Аяқтарды картоппен бірге бөліктерге бөліп, аяқтарын бұқтырған кезде алынған ыстық томат тұздығымен құйыңыз.