Кеспе қосылған тауықтың аяқтары
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты15 минут
Өнімдер
Сипаттамасы Дайындалған аяқтарды кесектерге кесіңіз (сүйектермен), тұзбен, бұрышпен аздап сүртіңіз және қызарғанша майға 10-15 минут қайнатыңыз. Содан кейін аздап сорпаны немесе тұздалған қайнаған суды құйып, дайын болғанға дейін қайнатыңыз. Бөлек, үй кеспесін қайнатыңыз, маймен және ветчинаның кішкене бөлігімен дәмдеңіз, өте жұқа және жұқа жолақтарға кесіңіз. Аяқтың дайын бөліктерін қыздырылған табаққа салыңыз, ветчина қосылған ыстық кеспені табақтың айналасына табақтың айналасына жайыңыз да, аяқтарын қайнатқанда кастрюльде қалған тұздықты құйыңыз. Тұздыққа аздап кілегей мен лимон тілімін қосуға болады.