Ростов стиліндегі тауықтың аяқтары
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы Дайындалған тауықтың аяқтарынан теріні май қабаттарынан алып тастаңыз, сыртынан шошқа майы мен сарымсақтың жұқа тілімдерін себіңіз, тұз бен бұрышпен аздап сүртіңіз, ыстық табада барлық жағынан жақсылап қуырыңыз. өсімдік майы. Аяқтардың бөліктерін кастрюльге салыңыз, ал сары май қосылған табада 2-3 ас қасықтан өткізіңіз. ұн қасықтары, қызармай. Ұнды қызанақ шырыны мен сорпамен (немесе қайнаған сумен) сұйылтыңыз, дәміне қарай аздап шарап немесе лимон қабығын, дәміне қарай хош иісті шөптерді қосып, дайын болғанға дейін қақпақпен қайнатыңыз. Көкөніс салатымен және қуырылған баклажанмен немесе кәдімен ыстық күйінде ұсыныңыз.