Қамырдағы тауықтың аяқтары
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы Шикі немесе аздап қайнатылған тауықтың аяқтары, орташа кесектерге кесіңіз, сүйектерді алып тастамаңыз. Сұйық қамырды дайындаңыз: 200 г ұн, 1 ас қасық алыңыз. қасық еріген сары май немесе өсімдік майы, 1 стакан су, 1 шай қасық қант және 1/3 шай қасық тұз, бәрін араластырыңыз, кесектер пайда болмас үшін шайқауышпен жақсылап шайқаңыз. Дайын қамырға батырыңыз, шанышқымен шаншыңыз, аяқтың бөліктерін, содан кейін оларды қуырғышта немесе терең табада ыстық майға батырыңыз. Етті жеткілікті жоғары отта қуырыңыз, сонда кесектер тез қызарады. Аяқтары қуырылған маймен майланған қарақұмық гарнирімен ыстық күйінде қызмет етіңіз.