Маринадталған ет
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты15 минут
Өнімдер
Сипаттамасы 1. Кебабтардағыдай маринадтаймыз (ет не алғыңыз келетініне байланысты кесектерге кесіледі). Егер кесектер үлкен болса (кесектер), онда "Қамырдағы ет" (немесе "Қамырдағы", сол сияқты) өте дәмді болып шығады. Қамыр: жұмыртқа, ұн, тұз, бұрыш (және дәмділік үшін мен мяса тұзды ерітінді қосамын). Сұлулығы мынада, етті аздап қуыруға болады (және маринадтаусыз қандай да бір түрде қауіпті). Ет кесектері қамырға батырылады және қатты қыздырылған табаға лақтырылады. Жарты емес, қамырдың қалдықтарымен жабылған маринадтан қуырылған пияз алынады. 2. 600 г бұзау еті, 2 ас қасық.л лимон шырыны немесе қышқыл шарап, 1 \2 стек. зәйтүн. майлар, 1 пияз-ца, лавр. жапырақ, тұз, лимон немесе маринадталған алма тілімдері, каперс немесе зәйтүн. Бұзауды талшықтардың бойымен бөліктерге кесіңіз, аздап шайқаңыз, лимон шырынын немесе шарап себіңіз, май құйыңыз, + туралған пияз, 1 \ 4 шай қасық. ұнтақталған бұрыш, лавр. парақ. Суықта 6-8 сағат ұстаңыз, бірнеше рет айналдырыңыз. Бір майға шамамен 15 минут қуырыңыз. әулие-қоңыр қабық пайда болғанға дейін. Лимон кесектерімен, зәйтүнмен бірге қызмет етіңіз.