Солянка құрама 2
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты5 минут
Өнімдер
Сипаттамасы Автор: Елена Кузьменко Кесілген сиыр етін 2-3 литр суда пісіріңіз. кесектерге (200-300г), аздап тұз себіңіз. Бұл кезде кезекпен немесе параллель түрде табада (ларда) қуырыңыз: орташа пияз, 5-6 минуттан кейін қосылады. 5-6 дана. ұсақталған шампиньондар немесе басқа да жаңадан өсірілген саңырауқұлақтар, шикі сиыр етінің кесектері (100-200г), дайын еттің бірнеше түрі (шұжықтар, қайнатылған шошқа еті, ветчина, ысталған шұжық немесе тоңазытқышта немесе қолыңызда бар нәрсе). Сорпаға 1-2-3-мин аралықпен қосыңыз: 3-4 ұсақталған. орташа тұздалған қияр, саңырауқұлақ қосылған пияз, ет, ысталған ет, зәйтүн (8-10шт) және каперс (1-2 шай қасық), туралған орташа қызанақ, 2-3 ас қасық.л кетчуп және 3-4 ас қасық.л қаймақ, ақжелкен және төрттен туралған 2-3 лимон тілімі. Ол аздап тұрғанда әсіресе дәмді болады. Асың дәмді болсын!