Пастрами мен ірімшік қосылған багеттер
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер 1. Бастау үшін пешті 180 С дейін қыздырыңыз (газ плитасы: 2 - 3 қадам). Багеттерді ұзына бойына кесіңіз, жартысын сұйылтыңыз және ішкі бетін маймен және майонезбен жақсылап майлаңыз.
Сипаттамасы (тағамдар: Американдық (АҚШ)) 4 порция жасайды: 4 кішкентай, жұқа багет (шамамен. ұзындығы 20 см) 2 - 3 ас қасық.л. ас қасық. майлар 4 шай қасық. майонез 200 гр пастрами (ысталған сиыр еті) 100 гр Эмменталь немесе Грювье ірімшігі аздап тұз бен бұрыш 2. Пастрамиді мөлдір тілімдерге бөліп, багеттерді үстіне қойыңыз. Ірімшікті жұқа тілімдерге кесіңіз, сиыр етінің үстіне қойыңыз, үстіне тұз бен бұрыш салыңыз. Багеттерді пеште пісіріңіз ірімшік еріп кетуі үшін. 3. Багеттің жартысын бір бөлікке мықтап қысыңыз және қызмет етіңіз. Кеңес: Пастрамидің орнына ет немесе ветчина жолақтарын қолдануға болады. Арзан және балалардың сүйікті баламасы - пастрамиді 4 шұжықпен алмастыру. Оларды ұзындығы бойынша екіге бөліп, бір багетке екі жартысын салу керек. Багеттер пісірілген кезде, жартысын біріктірмес бұрын, ірімшікті қызанақ кетчупімен майлауға болады (бір багетке 1 ас қасық).