Канадалық сэндвич
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты20 минут
Өнімдер
Сипаттамасы (тағамдар: Американдық (АҚШ)) 4 қызмет етеді: 1/4 пияз 4 ас қасық.л ремулад тұздығы 1 шай қасық. желкек 1/2 шай қасық. Worchester соусы 3 ас қасық.л. томат тұздығы немесе кетчуп 1 банка жүгері сиыр еті (шамамен. 340 гр) 1 банка қышқыл қырыққабат (шамамен 425 гр) 8 тілім қара бидай наны 4 шай қасық. сл. сары май 4 тілім Эмментальер немесе Грювье ірімшігі аздап тұз бен бұрыш 1. Пияздың төрттен бір бөлігін аршып, ұсақтап турап, ремулад соусымен, желкек, Ворчестер соусымен және томат соусымен немесе кетчуппен араластырыңыз. 2. Жүгері сиыр етін мөлдір тілімдерге кесіңіз. Қырыққабатты ағызып жіберіңіз немесе сығыңыз. 3. Пешті 200 С дейін қыздырыңыз (газ плитасы: 3 -қадам). Әрбір сэндвич үшін бір тілім нанды сары маймен жағып, жүгері сиыр етін, қырыққабатты және ірімшікті жомарт етіп салыңыз. Барлығын тұз бен бұрышпен дәмдеңіз. Толтырғышты құмсалғыштың үстіне жайып, үстіне нанның екінші бөлігін салыңыз. Ескертпе: Бұл сэндвич 1956 жылы үлкен Ұлттық сэндвич жарысында жеңіске жетті және оны бүгінде кез келген американдық мейрамханадан табуға болады. Кеңес: Егер сізге ащы құю ұнаса, оған бір шымшым табаско қосыңыз. 4. Әрбір сэндвичті фольгаға орап, ірімшік ерігенше және нан қызарғанша кептірілгенше 15-20 минут бойы орташа деңгейде духокта пісіріңіз.