Қуыруға арналған табада тауықтың аяқтарынан жасалған шашлықтар
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы Дайындалған аяқтарды май қабаттарымен және терімен, тұзбен, бұрышпен бірге кесектерге бөліп, тұздыққа 3-4 сағатқа салыңыз, кейде араластырыңыз. Маринад үшін: пиязды жұқа сақиналарға кесіңіз, туралған ақжелкенді, сарымсақ түйірін, сарымсақ түйірін, өсімдік майы мен сірке суын сарымсақ түйірін, өсімдік майы мен сірке суын толығымен тұздыққа салыңыз. Маринадталған аяқтың бөліктерін қыздырылған өсімдік майы бар табада жақсылап қуырыңыз, содан кейін табаны етпен бірге пешке салыңыз да, қалған тұздықты мезгіл-мезгіл құйып, дайын күйге келтіріңіз. Осылайша дайындалған аяқтың бөліктерін гриль пешінде қуыруға болады.