Ірімшіктегі тауықтың аяқтары
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы Дайындалған аяқтарды сүйектермен бірге кесектерге кесіңіз. Терең табаға салып, аздап тұздалған қайнаған суды құйып, ет кесектері жұмсақ болғанша және су толығымен дерлік буланғанша баяу отта қайнатыңыз. Ыдысқа 2 жұмыртқа, аздап сүт араластырыңыз, бір шай қасық крахмал, үгітілген ірімшік, тұз, бұрыш қосыңыз, бүкіл массаны шайқауышпен немесе шанышқымен жақсылап шайқаңыз. Қуыруға арналған табада майды немесе майды қыздырыңыз, аяқтың бөліктерін жұмыртқа-ірімшік массасына батырыңыз, нан үгіндісіне орап, табада майға қызартыңыз. Көкөністермен немесе картоп пюресі бар үстелге қызмет етіңіз.