Маринадталған тауықтың аяқтары
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы Маринадты дәміне қарай алынған бір лимон шырынынан, туралған пияз сақиналарынан, сарымсақтан, лавр жапырағынан, тұз бен қара бұрыштан дайындаңыз. Маринадты аяқтың туралған бөліктеріне құйыңыз, ет кесектерімен және туралған теріні маймен маринадтаңыз. Суық жерде 8-10 сағат тұруға рұқсат етіңіз. Етті, май бөліктерін және пиязды маринадтан алыңыз, сұйықтықтарды ағызып, табада қуырыңыз. Маринадтың қалған бөлігін етке құйыңыз, сұйықтық толығымен буланғанша бұқтырыңыз және аяқтың бөліктерін қайтадан қуырыңыз. Қуырылған немесе қайнатылған картоппен бірге қызмет етіңіз.