Ақ тұздықта бұқтырылған тауықтың аяқтары
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы Дайындалған аяқтарды ұсақтап тураңыз, майға қуырыңыз, аздап қызартыңыз, дәміне қарай тұз, бұрыш қосып, табаққа салыңыз. Қалған сары майға ұнды қызармай қайнатыңыз, аздап кілегей немесе үй сүтін құйыңыз, қайнаған сумен сұйылтыңыз және кесектер пайда болмас үшін жақсылап араластырыңыз. Тұздыққа аяқтың бөліктерін, майдалап туралған жасыл ақжелкен мен аскөк салыңыз, дайын болғанға дейін баяу отта қайнатыңыз. Етке арналған гарнирге үйдегі қайнатылған кеспеге қызмет етіңіз. Гарнирмен бірге аяқтың бөліктерін бөліктерге бөліп, ет бұқтырылған тұздықты сүзіп, қайықта ыстық күйінде беріңіз (тұздықтың қалыңдығы дәміне қарай). Сондай-ақ, жаңа піскен көкөністерге бөлек қызмет етіңіз.