Тамыры бар тауықтың аяқтары
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы Аяқтың филесін дайындаңыз, маймен аздап қызартыңыз, табаққа салыңыз. Сол табада пиязды ұнмен өткізіп, сүтпен сұйылтылған қаймақ, тұз қосып, дәміне қарай майдалап туралған көк қосыңыз. Етті тұздыққа салыңыз, аяқтың сүйектерінен дайындалған кішкене сорпаны құйыңыз және дайын болғанға дейін қайнатыңыз. Сәбіз мен балдыркөк тамырын бөлек қайнатыңыз, салқындатыңыз, кішкене текшелерге кесіңіз және аяқтың дайын бөліктерімен араластырыңыз. Табаққа салыңыз, қалған тұздықты құйыңыз, қайнатылған үй кеспесімен безендіріңіз.