Алма қосылған бұқтырылған тауықтың аяқтары
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы Дайындалған аяқтарды буын бойымен екіге бөліп, тұз себіңіз, дәміне қарай ұнтақталған дәмдеуіштерге себіңіз. Қыздырылған сары май мен қоңыр қосылған кастрюльге салыңыз. Содан кейін алып тастап, майдалап туралған пиязды сол майға салыңыз, бұрын күйдірілген және құрғатылған, ұн мен тұзды қосыңыз. Тұздықты жылы сумен қажетті қалыңдыққа дейін сұйылтыңыз, тұздап, шайқауышпен жақсылап араластырыңыз. Тұздыққа аяқтың бөліктерін және тілімдерге кесілген тәтті алмаларды салыңыз. Аяқтары дайын болғанға дейін қайнатыңыз. Аяқтарды ыдыстың ортасына қойып, айналасына ұсақталған күрішті жайып, бұқтырылған кезде алынған тұздықты електен сүртіп құйыңыз.