Макарон және саңырауқұлақ қосылған тауықтың аяқтары
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы Дайындалған аяқтарды аздап суға қайнатыңыз, салқындатыңыз және сүйектерді алып тастағаннан кейін ұсақтап тураңыз. Макаронды жартылай дайын болғанға дейін аздап тұздалған суға қайнатыңыз, суды төгіп тастаңыз, макарон ыдыстарын қақпақпен жабыңыз. Терең табада ұн тұздығын дайындаңыз, оған дәміне қарай дәмдеуіштер, шөптер қосыңыз. Аяқтары қайнатылған сорпамен сұйылтыңыз, қаймақ немесе кілегей қасық қосыңыз. Үнемі араластыра отырып, қайнатыңыз және тұздықты макаронға құйыңыз. Аяқтардың майдалап туралған қайнатылған бөліктерін және майдалап туралған, бұрын қайнатылған және аздап қуырылған саңырауқұлақтарды, бір шикі жұмыртқаның сарысын қосыңыз. Жақсылап араластырыңыз, дәміне қарай тұз қосыңыз. Жұмыртқаның ағын қалың көбікке шайқаңыз, дайындалған макаронмен ақырын араластырыңыз, бәрін майланған терең табаға салыңыз да, дайын болғанға дейін ыстық пеште пісіріңіз, бұрын үгітілген ірімшікке себіңіз.