Үй стиліндегі тауықтың аяқтары
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы Дайындалған және кесектерге кесілген аяқтарды табада қуырыңыз, балшықтан жасалған ыдыстарға жіберіңіз. Туралған және аздап қуырылған картопты, тұздалған пиязды, тұзды, бұрышты қосыңыз. Ет қуырылған табаға аздап су құйыңыз, тұз құйыңыз, қайнатыңыз және кастрюльге құйыңыз. Дәміне қарай дәмдеуіштерді, лавр жапырағын қосып, кәстрөлдерді фольгамен тығыз жауып, дайын болғанға дейін пеште қайнатыңыз. Туралған шөптерге себілген ыстық ыдыстарға салыңыз. Дәміне қарай өнімдердің пропорциялары.