Ел стиліндегі қаз немесе үйрек
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер 1 қаз (үйрек), 1 стақан қарақұмық, 2 пияз, 2 сәбіз, 200 г қаймақ, тұз, бұрыш.
Сипаттамасы Өңделген қаздың немесе үйректің ұшасын 50 г кесектерге кесіңіз. Бөлшектелген ыдыстарға салыңыз, аздап су құйыңыз, жабыңыз, пешке жартылай дайын болғанға дейін жеткізіңіз. Содан кейін тұз, бұрыш, майдалап туралған пияз, жолақтарға кесілген сәбіз, сұрыпталған қарақұмық жармасын (немесе жақсылап жуылған күріш немесе тары) қосып, жарманы аздап қайнататындай етіп пісіріп, қаймақ қосып, барлығын бір пеште жабық ыдыста пісіріңіз. .