Құс Джулиен
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер 300 - 400 г. тауық еті 1 ас қасық ұн 1 стакан тауық сорпасы немесе сүт 2 ас қасық сары май 1 ас қасық үгітілген ірімшік, қаймақ, тұз Нұсқаулар:
Сипаттамасы Джулиенді қайнатылған немесе шикі және бұрын сары майға қуырылған тауық етінен жасауға болады, оны жолақтарға кесіп, үстіне тұздық құйып, үгітілген ірімшік сеуіп, еріген сары май сеуіп, пеште пісіруге болады. Тұздықты дайындау: алдымен ұнды қуырмай табада кептіру керек, сосын сары майды қосып, үздіксіз араластыра отырып, аздап қуырамыз, сосын ыстық тауық сорпасын немесе ыстық сүтті бірте-бірте құйып, жиі араластыра отырып, қайнатамыз. . Алынған ақ тұздықты қаймақпен 1: 1, 1: 3 немесе 3: 1 қатынасында араластырып, қайнатыңыз, үстіне туралған тауық етін құйыңыз да, пеште пісіріңіз.