Ірімшікпен пісірілген кәді
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы 500 г цуккини, 1 ас қасық ұн, 2 ас қасық үгітілген ірімшік, қуыруға арналған май. Тұздық үшін: 1 ас қасық ұн, 1 ас қасық сары май, жарты кесе қаймақ. Цуккиниді тілімдерге кесіңіз, тұз себіңіз, ұнға ораңыз, қуырыңыз, ыдысқа салыңыз, қаймақ тұздығын құйыңыз, үгітілген ірімшік себіңіз, пеште пісіріңіз. Тұздықты дайындау үшін ұнды табаға кептіріп, оны жұқа қабатқа құйып, үздіксіз араластыра отырып, сары майды қосып, қыздырып, сосын қаймақ құйып, бәрін араластырып, қайнатыңыз. Ыдысқа майдалап туралған аскөк себілген ыстық күйінде қызмет етіңіз.