Бал мен жаңғақ қосылған швед
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер рутабага 700-800 г, сары май 50 г, бал 120-150 г, ұсақталған жаңғақтар 3-4 ас қасық.
Сипаттамасы Дайындалған рутабагаларды текшелерге ұсақтап тураңыз. Терең табаға немесе керамикалық ыдыстарға салыңыз, аздап сорпа немесе су, май қосып, пештің қақпағы астында жартылай дайын болғанға дейін қайнатыңыз. Бұқтырудың аяқталуына аз уақыт қалғанда бал қосып, дайын болғанға дейін жеткізіңіз. Қызмет көрсетер алдында қуырылған ұсақталған жаңғақтарды себіңіз.