мяс жасалған, буға пісірілген пудинг
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер Сиыр еті -120 г, сары май -20 г, жарма-10 г, 1/2 жұмыртқа, су-1/3 кесе.
Сипаттамасы Май мен сіңірден тазартылған етті пісіріп, ет тартқыштан екі-үш рет өткізіп, жарма ботқасымен біріктіріңіз, сосын шикі сарысын, шайқалған ақуызды қосып, абайлап илеңіз, майланған қалыпқа немесе табаға салыңыз, үстіңгі жағын тегістеңіз. және пудингті дайын болғанға дейін бумен пісіріңіз. Дайын пудингті табаққа салып, сары маймен (кесек) немесе күріш немесе сүт соусымен бірге ұсыныңыз.