Жарма жармасынан жасалған пудинг
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты5 минут
Өнімдер Жарма пудингі өте нәзік болып шығады: 75 г жарма, 75 г қант, 75 г мейіз, 0,5 л сүт, 100 г жұмыртқа, ванилин, 15 г қара өрік. майлар.
Сипаттамасы Мейізді сүтте аздап қайнатыңыз да, үздіксіз араластыра отырып, жарманы құйыңыз. Қайнағанға дейін жеткізіңіз. Сарысын қантпен ұнтақтаңыз, аздап тұз қосып, бәрін біріктіріңіз. Ұрылған белки енгізіңіз, қайтадан араластырыңыз. Пудингті су моншасында дайын болғанға дейін жеткізіңіз. Ол үшін майланған пішінді қайнаған суға 25-30 минут салып қойыңыз. P.S. Су моншасына арналған суды біртіндеп қыздырып, оны қайнатқаннан кейін оны осы күйде ұстау керек. (әйтпесе, пудинг тұнып, пісірілмей қалуы мүмкін).