Макарон өнімдері немесе жарма қосылған сүтті сорпа
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты3 минут
Өнімдер Сүт 400 г, су 60 г, кеспе, вермишель, макарон 40 г, немесе күріш 35 г, немесе жарма 30 г, қалған жарма 40 г, сары май 5 г, қант.
Сипаттамасы Макарон өнімдерін сұрыптап, қайнаған суға құйып, 3-5 минут қайнатыңыз, содан кейін дуршлагқа тастаңыз. Су ағып кеткенде, сумен сұйылтылған қайнаған сүтке салыңыз. Дайын болғанға дейін пісіріңіз. Пісіру аяқталғанға дейін тұз, қант қосыңыз. Жармаларды сұрыптаңыз және шайыңыз. Әрі қарай, макарон өнімдеріне арналған нұсқауларға сәйкес пісіріңіз. Қызмет көрсету кезінде табаққа майдың бір бөлігін салыңыз.