Макарон өнімдері қосылған сүтті сорпа
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты3 минут
Өнімдер
Сипаттамасы Сүт - 350 г, су - 110 г, макарон өнімдері (кеспе, вермишель, макарон, жұлдызшалар, құлақтар және т.б.) - 40 г, сары май - 5 г, қант - 5 г. Макарондарды сұрыптап, қайнаған суы бар ыдысқа құйып, 3-5 минуттан кейін пісіріңіз. макарондарды елекке салып, су ағып кеткенде қайнаған сүтке (Қалыпты мөлшерде сумен сұйылтылған) салып, дайын болғанша пісіріңіз. Пісіру аяқталғанға дейін сорпаға тұз, қант және май қосыңыз, соңғысын қызмет еткен кезде сорпа салынған ыдысқа салуға болады.