Кез келген тортқа арналған май кремі
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер 250 г. сары май (1/2 май + 1/2 марганец алуға болады), 2 жұмыртқа, 1 ас қасық. қант, 1/4 ас қасық. сүт.
Сипаттамасы Жұмыртқаны қантпен ұрып, сүт қосып, қант ерігенше су моншасында қыздырыңыз. Қоспа салқындаған кезде майды езіңіз. Мұқият ысқылап, майға қоспаның 1 қасықтан қосыңыз. Ескертпе: кілегей шайқау кезінде "қабыршақтанып" қалады. Егер сіз оны аздап қыздырсаңыз (сол су моншасында), біртекті массаға айнала бастағанға дейін үнемі араластыра отырып, оны түзете аласыз.