Креол стиліндегі інжір пудингі
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер Қант 30, жұмыртқа 2 дана., сары май 60, қыртысы жоқ ақ нан 120, інжір 250, сүт 250, нан үгіндісі 10.
Сипаттамасы Жұмыртқаның сарысын қантпен езеді, еріген сары майды, сүтте жұмсартылған ақ нанды, сүтті және кептірілген, майдалап туралған інжірді қосады. Барлығы жақсылап араластырылады және қантпен шайқалған ақуыздар енгізіледі. Пудинг пішіні маймен майланады, нан үгінділеріне себіледі, пудинг массасымен толтырылады және су моншасында 2 сағат бойы ұсталады.