Жаңғақ пудингі
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты40 минут
Өнімдер 150 г жаңғақ үшін - 3 жұмыртқа, 250 г ақ нан, 3/4 ас қасық. қант, 1,5 ас қасық. сүт, 100 г май.
Сипаттамасы Сүттегі ақ нанның үгіндісін сулаңыз. Жаңғақтарды ет тартқыштан өткізіп жіберіңіз. Жұмыртқаның сарысын қантпен ұнтақтап, жаңғақтармен, суланған нанмен және еріген сары маймен араластырыңыз. Барлығын араластырыңыз, шайқалған белки қосыңыз. Сары маймен майланған және нан үгіндісіне себілген табаға немесе қалыпқа салыңыз. Содан кейін орташа отта 40 минут пісіріп, ЫСТЫҚ күйде жеңіз.