Торт "Дерлік "Прага"
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер Қамыр: ұн 3 стакан қант 3 стакан жұмыртқа 3 дана. сода 2 шай қасық. коньяк 3 ас қасық. какао 40 г. айран 1/2 литр Крем: май 500 г. қоюландырылған сүт 1 банка какао 40 г.
Сипаттамасы 2-3 ас қасық арақ немесе коньяк, шамамен 35-40 грамм какао (бұл пакеттің 1/3 бөлігі) және айранды миксермен біртектес болғанша араластырыңыз. Қамырдан шамамен 180-200 Цельсий температурасында 6-7 торт пісіріңіз. Қоюландырылған сүтті сары маймен және үшінші қорап какаомен шайқаңыз, сары май қайтып кетпес үшін ақырын шайқаңыз (егер ол қайта оралса, мәселені аздап қант ұнтағын қосу арқылы шешуге болады). Әр тортты креммен жағып, бірінің үстіне бірін қойыңыз. Таза сұлулық үшін екі жағына жағыңыз. Ал жоғарғы жағында - ең қалың қабат.