"Кремді бөрене" торты
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер Печенье 250-300 г. сары май 200 г. қант 2 стакан су 3 ас қасық. л. какао 3 ас қасық. л. жұмыртқа 1 дана. жаңғақтар 1 кесе
Сипаттамасы Сары майды ерітіңіз, қант, су қосыңыз, какаоны сүртіңіз. Араластыра отырып, баяу отта қайнатыңыз. Салқын. Печенье мен жаңғақтарды ет тартқыштан өткізіңіз. Жұмыртқаны жылы қамырға шайқаңыз, печенье мен жаңғақтарды араластырыңыз. Алынған массаны шұжыққа орап, төсекке орап, түні бойы мұздатқышқа салыңыз.