Жаңғақ соусы қосылған балдыркөк жасыл салаты
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер Балдыркөк жасылдары - 100 г, жаңғақ - 0,5 кесе, сарымсақ - 5-6 тілім, сірке суы (3%) -2 ас қасық. л., күнбағыс майы - 2 ас қасық. л., дәміне қарай тұз.
Сипаттамасы Балдыркөк жасылдарын шайыңыз, тураңыз, салат ыдысына салыңыз және тұздықпен араластырыңыз. Тұздықты дайындау: тазартылған жаңғақтарды сарымсақпен майдалап, тегіс болғанша ұсақтаңыз, жұмсартылған және жақсылап сығылған ақ нан, сірке суы мен күнбағыс майын қосыңыз. Барлығын тұздап, жақсылап араластырыңыз.