Лобио - 2
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер бұршақ 500 г жаңғақ 200 г сарымсақ 3-4 түйір жасыл қызыл бұрыш аджика тұзы 2-3 ас қасық. л пияз 1 дана.
Сипаттамасы Қызыл бұршақты ерекше әдіспен қайнатыңыз (бір фунт бұршақты суық сумен құйыңыз, су қайнаған кезде құйып, суыққа ауыстырыңыз, содан кейін сол процедураны тағы екі рет қайталаңыз). Осылайша, бұршақтар өте тез дайындалады - шамамен жарты сағат. Жаңғақтарды сарымсақ, кинза және аскөкпен ұсақтап тураңыз, қызыл бұрыш, тұз, аздап аджика және қуырылған пияз қосыңыз. Дайын бұршақты сол жерге салыңыз, араластырыңыз және тез жеп қойыңыз.