Маринадталған бұршақ және жасыл бұршақ
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты3 минут
Өнімдер
Сипаттамасы Жасыл бұршақтарда бұршақтардың ұштарын кесіңіз, бұршақ жапырағының түйіскен жеріндегі өрескел түктерді алып тастаңыз. Бұршақтарды 2 - 3 см өлшемді кесектерге кесіңіз. Сол сияқты, жасыл бұршақ қалақшаларын да дайындаңыз. Сүтті піскен жасыл бұршақты бұршақтан шығарып, қайнаған суға 2 - 3 минутқа батырыңыз. Осыдан кейін бұршақ дәндері мен дәндерін суда тез суытып, ыдысқа салып, тұздықпен жабыңыз.