Көктемгі прянтаньер сорпасы.
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты15 минут
Өнімдер
Сипаттамасы Сары сорпаны пісіріңіз (1, 2, 3) Джулиен қайнатқандай, жаңа картопты, 1 жас сәбізді, жас шалғамды (репа), спаржа, жасыл бұршақ дәндерін, жасыл бұршақ қасықтан алуға дайын болғанға дейін (демалысқа) бір сағат бұрын. , гүлді қырыққабаттың басын текшелерге кесіңіз. Мұның бәрін қайнатыңыз және дуршлагқа салыңыз. Содан кейін кастрюльге жіберіңіз, сорпаны құйыңыз, пісіріңіз (Сәбіз мен қырыққабатты 15 минутқа дейін қайнатыңыз). Сорпа ыдысына туралған аскөк құйыңыз, сорпаны құйыңыз, қызмет етіңіз.