Пловдив стиліндегі кәуап дүкені
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы Жас қозының етін (бөксесін) тілімдерге бөліп, қыш ыдысқа немесе табаға салыңыз. Майдалап туралған пиязды, тәтті бұрышты, сары майды қосып, пеште пісіріңіз. Содан кейін тұз себіңіз, қызыл ұнтақталған бұрышпен себіңіз, аздап су құйыңыз, етті пешке дайын болғанға дейін жеткізіңіз. Кебабтарды шикі жұмыртқа мен тұзбен шайқалған қышқыл сүтпен құйып, қызарғанша пісіріңіз. Қой еті - 1000 г, пияз - 200 г, тәтті бұршақ - 200 г, сары май - 150 г, қышқыл сүт - 100 г, жұмыртқа - 1 дана., ұнтақталған қызыл бұрыш, тұз.