Қағазға пісірілген бұзау етінен жасалған кәуап
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы Бұзау етінің етін ұсақтап турап, майдалап туралған пиязды, туралған туралған қызанақты, ақжелкен мен аскөк, қызыл және қара ұнтақталған бұрыш, тұз бен май қосып, жақсылап араластырыңыз, 1-2 сағатқа суыққа қойыңыз. . Содан кейін қоспаны маймен майланған берік қағазға жайып, пакетке орап, фольгамен орап, жіппен немесе шпательмен байлаңыз. Пакетті пісіру парағына немесе сковоро-дуға, ең жақсысы қыш ыдысқа салыңыз. Орташа ыстық пеште пісіріңіз. Бұзау еті - 1500 г, пияз - 4 дана, пияз - 6 дана, май - 20 г, ақжелкен мен аскөк, ұнтақталған қызыл бұрыш, ұнтақталған қара бұрыш, тұз.