Еліктен жасалған "Солтүстік" кәуабы
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы Еттің етін 30 - 40 г кесектерге кесіңіз, тұздықта 10-12 сағат ұстаңыз. Маринадтау үшін пиязды, ащы бұрышты, ақжелкенді, тұзды және коньякты қолданыңыз. Маринадталған етті шашлыкқа салып, табада жақсы қыздырылған майға қуырыңыз. Шашлыктарды тұздықпен бірге беріңіз. Тұздық үшін қызанақ шырынын ұсақталған сарымсақ, ұнтақталған қара бұрыш, аскөк, ақжелкен, жасыл пияз және тұзбен дәмдеңіз. Еліктің еті - 2000 г, пияз - 500 г, жылқы-топоз - 100 г, май - 200 г, ащы бұрыш, ақжелкен, тұз, тұздыққа арналған: томат шырыны - 200 г, сарымсақ - 50 г, жасыл пияз - 50 г, ақжелкен мен аскөк, тұз, ұнтақталған қара бұрыш.