Бұзау етінен жасалған кәуап (Перу асханасы)
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы Бұзау етінің жүрегін екіге бөліп, жақсылап шайып, тамырларын алып тастап, текшелерге кесіңіз. Ұсақталған сарымсақ, майдалап туралған жасыл тәтті бұрыш және ащы бұрыш, тұз және сірке суынан жасалған тұздықта 24 сағат бойы жібітіңіз. Содан кейін шашлыктарға салыңыз және грильде немесе грильде пісіріңіз. Дайын шашлыктарды тұздықпен құйыңыз, оны дайындау үшін зәйтүн майын, лимон шырынын, сірке суын, үккіште туралған пиязды, қызыл бұрышты ағаш қасықпен сүртіңіз (бір жағына араластыру ұсынылады). Бұзау етінің жүрегі - 500 г, сарымсақ - 2 түйір, жасыл бұрыш - 2 дана, ащы бұрыш - 2 дана, 3% сірке суы - 100 г, зәйтүн майы - 150 г, лимон - 1 дана., пияз - 75 г, ұнтақталған қызыл бұрыш, тұз.