Корей стиліндегі сиыр етінен жасалған салқын тағамдар
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы Сиыр еті - 100 г, қияр - 100 г, алмұрт - 1 дана., жасыл пияз - 20 г, сарымсақ - 5 г, тұз - 3 г, қыша - 5 г, күнжіт (зәйтүн) майы - 3 г, жұмыртқа (әшекей ретінде) - 3 г, күнжіт - 0,5 г, түйіршіктелген қант - 3 г, соя соусы - 5 г, ас сірке суы - 5 г, концентрацияланған тауық сорпасы - 1 г, жаңғақтар (қарағай жаңғағы жақсы) - 2 г, қызыл бұрыш (әшекей ретінде) - 0,2 г