Ірімшік қосылған картоп тұшпарасы
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы 800 г картоп, 100 г ұн, 80-100 г ірімшік, 1 пияз, 1 жұмыртқа, 100 г бекон, тұз. Қайнатылған картоптан, ұннан және жұмыртқадан картоп қамырын дайындап, оны қалыңдығы 1-1,5 см гауһар тастарға бөліп, тұзды суға қайнатыңыз. Ыстық күйінде, жеке тағам ретінде, қуырылған пияз мен бекон, үгітілген ірімшікпен бірге қызмет етіңіз. Мұндай тұшпара үшін қызылша мен қызанақтан жасалған салаттар жақсы.