Картоп пен саңырауқұлақ қосылған тұшпара
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы Тест үшін: 200 г ұн, 0,5 ас қасық су, 1 жұмыртқа, тұз. Толтыру үшін: 250 г картоп, 1 пияз, 2 ас қасық өсімдік майы, 50 г кептірілген саңырауқұлақтар немесе 100-150 г жаңа, тұз. Толтыру үшін: алдын ала суланған саңырауқұлақтарды қайнатыңыз, пиязбен тураңыз, маймен қуырыңыз. Ұннан, судан және жұмыртқадан салқындатылмаған қамырды дайындаңыз, жайыңыз, дөңгелектерді кесіңіз (диаметрі - міндетті емес), әрқайсысына салманы салыңыз, шеттерін қысыңыз және қайнатыңыз. Сары маймен, қаймақпен, қуырылған беконмен ыстық күйінде қызмет етіңіз.