Картоп қосылған тұшпара
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы Қамыр үшін: 1 ас қасық ұн, 1/4 ас қасық су, 1 жұмыртқа, тұз. Толтыру үшін: 300 г картоп, 2 пияз, 2 ас қасық май, тұз. Қайнатылған картопты жақсылап езіңіз, қуырылған пиязбен араластырыңыз. Ұннан, судан және жұмыртқадан салқындатылмаған қамырды дайындаңыз, жайыңыз, дөңгелектерді кесіңіз (диаметрі - міндетті емес), әрқайсысына салманы салыңыз, шеттерін қысыңыз және қайнатыңыз. Сары маймен, қаймақпен, қуырылған беконмен ыстық күйінде қызмет етіңіз.