Ет қосылған картоптан жасалған тұшпара
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы 600 г картоп, 100 г ұн, 200 г сиыр целлюлозасы, 1-2 жұмыртқа, 1 пияз, май, қаймақ, тұз. Қайнатылған картоптан, жұмыртқадан, ұннан қатты қамыр илеңіз, оны қалыңдығы 1-1,5 см қабатқа жайыңыз, одан шеңберлерді кесіңіз (диаметрі - міндетті емес), әрқайсысына толтыруды салыңыз, шеттерін қысыңыз және 10-15 минут қайнатыңыз. . Етті пиязбен толтыру үшін ет тартқыштан өткізіңіз. Сары маймен немесе қаймақпен бірге қызмет етіңіз.