Швед тіліндегі тұшпара-рогаликтер
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы 750 г картоп, 100 г крахмал, 125 г ұн, 2 жұмыртқа, мускат жаңғағы, тұз. Қайнатылған картоптан, ұннан, крахмалдан, жұмыртқадан, тұздан және мускат жаңғағынан қамырды алдыңғы рецепт технологиясы бойынша дайындаңыз ("Румын тіліндегі картоптан жасалған тұшпара"), оны қалыңдығы 0,5 см қабатқа жайып, ені 8 см жолақтарға кесіңіз. . 20 минут пісіріңіз. Тұшпара-рогаликтерді толтыруға болады: пияз қосылған қуырылған бекон, буға пісірілген көкөністер, тұздалған саңырауқұлақтар (туралған), қайнатылған немесе пиязбен қуырылған, тартылған ет. Егер толтыру қолданылса, қамырды 8х8 см квадраттарға кесу керек, толтыруды салыңыз, шеттерін қысыңыз және қайнатыңыз. Сары маймен ыстық күйінде қызмет етіңіз.