Күріш қосылған қой етінен жасалған кәуап
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы Қойды кавказ стиліндегі кәуап сияқты кесектерге бөліп, маринадтаңыз. Көмір үстінде немесе электр грильінде пиязбен араластырып қуырыңыз. Дайын шашлыктарды шашлыктан алып, ұнтақталған күріш ботқасы бар ыдысқа салыңыз, лимон кесектерімен және шөптермен безендіріңіз. Қой еті - 1600 г, пияз - 300 г, күріш - 150 г, құйрық майы - 200 г, лимон - 1 дана., жасыл пияз - 50 г, 3% сірке суы - 20 г, тұз, ұнтақталған қызыл бұрыш.