Жарма мен лимон қосылған балық сорпасы
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы Балық - 100 г, күріш - 30 г, лимон - 20 г, қаймақ - 20 г, пияз - 15 г, сары май - 15 г, шөптер, тұз және дәмдеуіштер дәміне қарай. Қайнаған сорпаға пияз, қаймақ салып, қайнатыңыз. Пиязды майдалап турап, сары майға жібереді. Күрішті бөлек қайнатады, сосын жуады да, пияз мен қаймақ қосылған сорпаға салады. Сорпа табағына қайнатылған балықтың тілімдері, қабығынан тазартылған лимон тілімдері салынады, сорпа құйылады және майдалап туралған көкке себіледі.