Татар тіліндегі кәуап
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы Қойдың артқы аяғының целлюлозасын 30-40 г кесектерге кесіңіз, зәйтүн майынан, тұздан, ұнтақталған қара бұрыштан, үгітілген мускат жаңғағынан, туралған лавр жапырағынан және майдалап туралған мари-надта 2-3 сағат ұстаңыз. пияз. Пісірілген етті түкіріп тастаңыз, ет бөліктерінің арасына бекон немесе майлы ысталған ветчина кесектерін салыңыз. Грильде қыздырылған көмірдің үстінде қуырыңыз. Пісірілген күріш гарнирімен бірге дайын барбекюге қызмет етіңіз. Қой еті - 2000 г, бекон немесе ысталған ветчина - 500 г, пияз - 300 г, зәйтүн майы - 50 г, лавр жапырағы, мускат жаңғағы, ұнтақталған қара бұрыш, тұз.